🎉 Actie30% korting op al onze diensten!

🎉 Actie: 30% Korting deze maand

Reviews

We vragen onze klanten om ons te beoordelen nadat een van onze experts langs is geweest

4,8
4.8 van 5 sterren (op basis van 383 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

We vragen onze klanten om ons te beoordelen nadat een van onze experts langs is geweest

4,8
4.8 van 5 sterren (op basis van 383 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vriendelijk en goed

juli 11, 2023

Heel fijn hoe je via WhatsApp een afspraak kan maken. Dit is precies hoe AI goed ingezet wordt! Verder gedurende het proces en richting de afspraak goed op de hoogte gehouden en herinnerd aan de afspraak, op de dag zelf ook een goede tijdsindicatie gekregen. Medewerker Denzel was zeer vriendelijk, qua houding en gedrag krijgt hij echt een dikke 10!

Bank zelf ziet er weer goed uit, belangrijkste voor mij was dat de katten zeik (geur) weg was en dat is weg. Helaas zie ik nog wel wat ringen op de bank, daar waar de kat geplast heeft, maar het is niet hinderlijk.

Al om al, het koste wat, maar dik tevreden!

Avatar for Cris
Cris
Verified

Bank weer als nieuw!

mei 12, 2023

Werkelijk top! Onze bank had voornamelijk vetvlekken en schoenzool viezigheid. Nadat de vriendelijke medewerker Mats iets meer als een uurtje zich had uitgeleeft op de bank zag je al direct verschil. Ja het drogen duurde even maar lekker belangrijk toch? Het gaat om het resultaat! De dag erna leek het net alsof we weer een nieuwe bank in huis hadden staan. Gelijk met de spray erover heen die Mats ons adviseerde en nu genieten van weer een mooie bank.

Mocht het ooit weer nodig zijn hoop ik echt dat het weer zo gaat als deze keer. Bedankt voor de top reiniging en service. 10/10!

Avatar for Mark
Mark
Verified

Weer een frisse bank

september 15, 2023

Zeer vriendelijke en goed werkende knul die van ochtend onze bank weer schoon en fris heeft gemaakt ..echt toppie …. iemand had namelijk te diep in het glaasje gekeken en mn bank onder gekotst.. nu weer een mooie frisse bank.

En fijn dat het via WhatsApp kan ….echt een aanrader en niet duur …

Avatar for Marjo P
Marjo P
Verified

Een absolute aanraden.

september 12, 2023

Het bedrijf komt zijn afspraken goed na en levert goed werk af.

Een absolute aanrader.

Avatar for Bianca K
Bianca K
Verified

Erg tevreden

september 10, 2023

Super vriendelijke man genaamd Denzel die duidelijk uitleg geeft of de procedure. De bank is erg goed schoon geworden. En wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.

Avatar for Rene
Rene
Verified

Zeer tevreden

september 10, 2023

Onze bank stonk echt als een hondenmand

Na behandeling van vriendelijke meneer geen luchtje meer aan de bank

Zeker het geld waard

Avatar for Francis K
Francis K
Verified

Prima

september 7, 2023

Prima geholpen. Hou het zeker in gedachte voor de toekomst.

Avatar for Inge
Inge
Verified

Helemaal tevreden

september 7, 2023

Inderdaad alles wat ik al zag in de reviews.

Het klopt.

En als je dan ziet wat een viezigheid tevoorschijn komt……

Echt aan te raden.

Avatar for Ilona T
Ilona T
Verified

Keurig

september 6, 2023

Keurig enaardige Pim. Op afgesproken tijd aanwezig ging meteen aan het werk. Leverde prima werk af en volgens de afgesproken prijs.

Avatar for Toon E
Toon E
Verified

Zeer tevreden

september 4, 2023

Het bedrijf komt zijn afspraken goed na en levert goed werk af.

Een absolute aanrader.

Avatar for Ingrid
Ingrid
Verified

Mega tevreden!

augustus 30, 2023

Het maken van de afspraak voor reiniging van onze bank efficiënt, duidelijk. Prijsopgave idem.

In de persoon van Pim is de bank gereinigd , een sympathieke professional, die graag vragen toelicht en meer dan dat.

Wij hebben nu een schone prachtige bank 🙂

Avatar for Maaike W
Maaike W
Verified

Top service en prachtig resultaat

augustus 29, 2023

Gemakkelijk een afspraak in te plannen en mooi op tijd. Bovendien ken je de prijs op voorhand, geen onaangename verassingen.

Onze bank is weer helemaal als nieuw na de behandeling.

Echt heel tevreden!

Avatar for Tarik
Tarik
Verified

Heel netjes

augustus 28, 2023

De bank is als nieuw zo mooi weer.

Wij zijn er heel blij mee

Avatar for Cor
Cor
Verified

Bank helemaal schoon

augustus 27, 2023

Onze bank had meerdere vlekken. Na een behandeling van meubelreinigen.com is de bank helemaal schoon, ziet er uit als nieuw!

Avatar for Maaike V
Maaike V
Verified

Top!!!

augustus 26, 2023

De banken ziener weer fantastisch, schoon en fris uit. Ook complimenten de medewerker, werkt rustig netjes en is beleefd. Dat maak je niet vaak meer mee. Kortom het was TOP mag zeker gezegd worden.

Avatar for Anja K
Anja K
Verified

Top!

augustus 25, 2023

Netjes en schoon. Klasse!

Avatar for Jh
Jh
Verified

TOP! Mijn bank is weer als nieuw!!

augustus 22, 2023

Echt TOP! Ben er heel erg blij mee!

Avatar for Jet
Jet
Verified

Heel blij met het resultaat

augustus 20, 2023

Onze hoogpolig vloerkleden laten reinigen ivm katten urine (door blaasontsteking) heel fijn dat dit ter plaatsen kan en met een nette prijs , had al veel online zitten zoeken maar dan komen ze de kleden halen en terug brengen en zijn ze 2 weken weg en was erg duur waardoor ik naar nieuwe kleden heb zitten kijken , ook dit was niet naar m’n zin, toen kwam ik dit bedrijf tegen met app een prijs doorgekregen en ter plaatsen reinigen helemaal top! Leuke vriendelijk jonge man Jamy heeft het keurig gedaan en zijn nu paar dagen verder en de geur is nog steeds heel fris. Als ik nog eens wat wil laten reinigen weet ik waar ik moet zijn bedankt !!

Avatar for Jacqueline A
Jacqueline A
Verified

Zeer tevreden een aanrader

augustus 18, 2023

Via internet op terecht gekomen via WhatsApp gestuurd direct een correcte prijs offerte, afspraak . Je kan alles makkelijk opvolgen. Pim was een zeer vriendelijk en correct. Heel tevreden over het geleverde werk. Onze banken zijn terug heel netjes. Top werk. Zeer tevreden een echte aanrader.

Avatar for Scholte H
Scholte H
Verified

Mooi schoon

augustus 14, 2023

Bij ons zijn twee matrassen, de bank en een kleed gereinigd. Het is fris, er zijn veel vlekken uit, niet alles maar dat heb je bij de stomerij ook. De medewerker was mooi op tijd en was vriendelijk en netjes.

Avatar for Mieke
Mieke
Verified

Super geholpen

augustus 14, 2023

Super geholpen door aardige expert. Ons vloerkleed is weer als nieuw.

Avatar for Mulder
Mulder
Verified

Deed zijn uiterste

augustus 13, 2023

Vriendelijk, beleefd, deed zijn uiterste best

Avatar for Nora
Nora
Verified

Erg tevreden met alles

augustus 9, 2023

Erg tevreden met alles, het maken van de afspraak ging makkelijk en vlot, Pim maakte onze bank schoon, hij deed het perfect en was erg vriendelijk en professioneel gehandeld. Ik raad het iedereen aan.

Avatar for Selma
Selma
Verified

Bankstel

augustus 8, 2023

Prima gedaan is weer mooi.

Alsof het een nieuwe bank is.

Er waren wat problemen,maar die zijn gelukkig mooi opgelost.

Avatar for Wil S
Wil S
Verified

Snel en goede service en advies

augustus 7, 2023

Zeer snelle en professionele reiniging en keurig op de hoogte van gehouden

Vriendelijke personeel en goed advies

Avatar for Wilma K
Wilma K
Verified

Perfect

augustus 6, 2023

Alles tot in de puntjes geregeld. Via app contact een snelle afspraak kunnen maken je wordt goed op de hoogte gebracht hoe ze te werk gaan en wat er van jou verwacht wordt. Echt opvallend goed! Zeer vriendelijk Mats die onze stoelen heeft schoongemaakt. Voor ons de tweede keer dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan…alleen maar positief.

Avatar for Rebecca
Rebecca
Verified

Super

juli 31, 2023

Super tevreden. Absoluut een aanrader.

Avatar for Patricia
Patricia
Verified

prima

juli 30, 2023

makkelijk afspraak maken

Mats vriendelijke jongen, goed werk afgeleverd

Avatar for Bart
Bart
Verified

Reiniging bank en tapijt

juli 28, 2023

Van stap 1 werd je in heel het proces via Whatsappje en mail op de hoogte gehouden. Geen verassingen qua prijs. Wat je door hebt gekregen, is ook hetgeen je betaald. Dag zelf krijg je telefoon met aankomst tijd.

En ook niet onbelangrijk. Onze bank en tapijt zien er weer als nieuw uit! Er waait ook frisse geur door het huis. Ik zou het zo opnieuw laten doen!

Avatar for Sophie B
Sophie B
Verified

Bank en loveseat reinigen

juli 26, 2023

Top werk geleverd door Pim. Bank en loveseat zijn weer fris en schoon. Een aanrader!

Avatar for Niek
Niek
Verified

Heel tevreden

juli 25, 2023

Bank en matras laten reinigen. Bank als nieuw en matras kon iets beter maar al bij al heel tevreden! Vriendelijk en correcte afspraak!

Avatar for Timothy
Timothy
Verified

Zeker aan te bevelen

juli 24, 2023

Wij zijn zeer tevreden over zowel de communicatie (per WhatsApp, sms en email) als over de werkzaamheden. Onze bank is weer helemaal fris. De medewerker was stipt op tijd en erg vriendelijk en behulpzaam.

Zeer zeker aan te bevelen.

Avatar for Mieke
Mieke
Verified

Bank weer schoon en fris

juli 24, 2023

Het maken van een afspraak ging vlot. Ook keurig herinnering gekregen voorgaand aan de afspraak.

Medewerker Pim was vriendelijk en vakkundig.

De bank is weer helemaal als nieuw.

Avatar for Sarah
Sarah
Verified

Heel professioneel en mooi werk!

juli 22, 2023

Ben echt blij dat ik jullie mijn verschillende zetels heb laten poetsen. Pim is heel professioneel, is echt een vak apart en je kan zien dat hij jarenlange ervaring heeft! De zetels zien er schitterend uit! Heb jullie nummer opgeslagen voor volgend jaar! Een echte aanrader.

Avatar for Lieve W
Lieve W
Verified

Goede service

juli 21, 2023

Goede service, vriendelijke mensen en bank weer als nieuw!

Avatar for Edgar
Edgar
Verified

Snel en goed

juli 19, 2023

Online interesse getoond, binnen een minuut via whatsapp offerte binnen . Ik heb gelijk een afspraak ingepland en binnen drie dagen was onze bank schoon. De volgende keer mogen jullie onze bank zeker weer reinigen.

Avatar for Annemiek
Annemiek
Verified

Mooi resultaat

juli 18, 2023

Het opvragen van informatie en het maken van een afspraak is heel makkelijke en goed geregeld.

Mats heeft hier de bank gereinigd. Een heel gezellig en kundige jongen. Onze bank en love-seat ruikt weer heerlijk fris en ziet er weer uit als nieuw. Echt een aanrader!

Avatar for Marielle
Marielle
Verified

Zeer netjes te werk

juli 17, 2023

Een hele vriendelijke en beleefde jongen kwam onze banken en stoel doen. Hij werkte zeer netjes en de meubels zien er weer goed uit.

We hebben echter geen inpregneer spuitbus gekregen en weten niet of hij het al gedaan heeft

Avatar for Martin B
Martin B
Verified

Zeer tevreden

juli 11, 2023

Goede afspraak gemaakt, Mats kwam en ging direct snel en vakkundig aan de slag. Vriendelijke jongen, heeft nog geholpen de bank op zijn plaats te zetten.

De bank ziet er weer fris uit. Het flesje met impregneerspray is een beetje zuinig, nu al op. Toch zeer tevreden over de werkwijze van Mats.

Avatar for Ria A
Ria A
Verified

Prima service

juli 10, 2023

Een goede service, puntueel, en de bank ziet we weer prima uit!!

Avatar for Lianne W
Lianne W
Verified

Goed werk!

juli 8, 2023

Alles verliep professioneel. De afspraak was nagekomen, de medewerker heeft alles goed uitgelegd ook realistisch geweest over wat mogelijk was. Overall goed service en goed resultaat!

Avatar for Deniza
Deniza
Verified

Zo schoon als mogelijk

juli 8, 2023

Vriendelijke medewerker die zijn uiterste best heeft gedaan. De moeilijke delen niet echt helemaal schoon gekregen, maar ben toch tevreden.

Avatar for Dirk
Dirk
Verified

Bank weer als nieuw

juli 7, 2023

Super tevreden! Komt afspraken stipt na.

En prachtig resultaat!

Avatar for Sharon
Sharon
Verified

Weer als nieuw

juli 7, 2023

Súper tevreden!! Bank en kleden weer als nieuw!

Avatar for Willemijn G
Willemijn G
Verified

Zeer goed en zorgvuldig werk

juli 7, 2023

Heb het bij mijn familie aanbevolen

Avatar for Rob
Rob
Verified

Zetel reinigen

juli 6, 2023

Gemakkelijk om een afspraak te maken. Mats was stipt op tijd en heeft zeer goed werk geleverd. De bank ziet er veel beter uit. Erg sociale kerel ook.

Avatar for Amber
Amber
Verified

Top gereinigd

juli 6, 2023

Ik wilde onze bank laten reinigen en meubelreinigen via internet gevonden. Via WhatsApp contact opgenomen wat soepel en prettig werkte. Hier volgde een afspraak uit die ook werd gedaan via WhatsApp en uiteindelijk een bevestiging ontvangen per mail en SMS. Op de dag zelf was er afspraak komen te vervallen en toen belde hij of ze eerder mochten komen. De reiniging was professioneel en netjes. Onze bank kan er weer tegen aan. Kortom top bedrijf om meubels, kleden etc te laten reinigen.

Avatar for Patricia
Patricia
Verified

Prima service

juli 5, 2023

De matrassen en het hoofd bord van het bed zagen er weer top uit na de behandeling. Prima service!

Avatar for Michael
Michael
Verified

Bank weer als nieuw!

juli 4, 2023

Een afspraak maken ging super makkelijk en snel via de app. Ook konden ze al op korte termijn langs komen, super fijn. De bank is weer helemaal als nieuw! Het laagpolige vloerkleed is ook gereinigd en schoon, maar helaas konden die vlekken er niet meer uit.

Avatar for Marlies
Marlies
Verified

Top !

juli 4, 2023

Keurig netjes, alles volgens afspraak.

De bank ziet er weer super uit en ruikt heerlijk!

Avatar for Nancy
Nancy
Verified

Heel tevreden

juni 28, 2023

Keurige jongens kwamen er bij ons thuis stelde vragen vooraf en gingen secuur te werk ook overleg over de spray aan het einde was erg prettig. Enige wat ik gek vind dat de achterkant bank niet is gedaan.. maar ivm zwangerschap helemaal vergeten te vragen ook van mezelf niet handig.. verder prima ervaring en een schone bank!

Avatar for Lize
Lize
Verified

Bank weer als nieuw

juni 26, 2023

Ik ben zeer tevreden, had best wat kringen op de bank, alles eruit , heerlijk fris en de bank is weer als nieuw

Avatar for Marian
Marian
Verified

Lekker schoon

juni 24, 2023

Wat fijn dat jullie in een paar uur tijd onze bank weer als nieuw hebben gemaakt!

Avatar for Marian S
Marian S
Verified

Bank weer als nieuw

juni 23, 2023

Wij zijn supertevreden over jullie service. Pim heeft alles heel netjes en schoon opgeleverd. En heel veel respect voor Pim want het was bloedjeheet die dag. Maar het resultaat was prachtig we zijn er heel blij mee, schoon en superfris. Bedankt familie Beurskens uit Reuver.

Avatar for Familie B
Familie B
Verified

tevreden met de service

juni 23, 2023

Werk goed en naar tevredenheid uitgevoerd, enigste opmerking is teveel Mail/sms ivm de afspraak

Avatar for Dennis
Dennis
Verified

Snel antwoord, bekwaam en mooi resultaat.

juni 22, 2023

Het maken van een afspraak ging op een erg makkelijke manier, via de WhatsApp. We kregen verschillende datums en tijden opgestuurd, net zolang totdat we een passend moment hadden gevonden.

Denzel is bij ons langs geweest en was erg vriendelijk. Na jarenlang intensief gebruik zaten er veel vlekken op onze bank die moeilijk te verwijderen waren. Na het reinigen ziet onze bank er weer als nieuw uit, echt top! Via een doorzichtige koppelstuk kom je zien wat een viezigheid er uit de bank kwam een daaraan te zien kwam er veel vuil uit de bank.

Avatar for Kampen
Kampen
Verified

Reinigen Bank

juni 22, 2023

Het was sneller dan verwacht, maar wij zijn tevreden over. De bank ziet er weer zo goed als nieuw uit, ondanks dat er twijfel was van 1 diepe vlek. Die is er ook niet meer te zien. Heel lieve heer netjes zijn werk verricht. Dank u wel

Avatar for Regina
Regina
Verified

Je ziet zeker verschil.

juni 22, 2023

Er kwam een aardige jongen stipt optijd langs die na 40 min. Werk onze bank goed schoon heeft gekregen. De grote kringen zijn er uit en de orginele kleur is weer zo goed als terug. Wel jammer dat er nog steeds wat kleine vlekjes zichtbaar zijn , ik had toch verwacht dat die er ook uit zouden gaan.

Avatar for Linsy V
Linsy V
Verified

Vlotte service, frisse bank

juni 19, 2023

Vlotte service van Pim die onze bank kwam reinigen na een plas accidentje van onze zoon. Hij ziet er weer als nieuw uit en ruikt terug super fris.

Heel goed!!

Avatar for Sara S
Sara S
Verified

Fijn bedrijf en goede schoonmaakbeurt

juni 18, 2023

Het inplannen van de afspraak ging prima en de behandeling op de dag zelf verliep soepeltjes. Onze bank staat weer te stralen! 🙂

Avatar for Diana
Diana
Verified

Prima behandeling.

juni 18, 2023

Pim kwam mijn sta op stoel reinigen, die door revalidatie intensief is gebruikt. Hij is weer jeerlijk schoon en ziet eruit als nieuw. Ben er erg blij mee!

Avatar for Dea K
Dea K
Verified

Prachtig resultaat!

juni 17, 2023

Onze vloerbedekking was bijna niet meer te redden na een intensieve verbouwing. Toch heeft Denzel hem schoon gekregen en ruikt het weer fris in huis. Goede communicatie en stiptheid mbt de afspraken.

Avatar for Fenne
Fenne
Verified

Perfect, zeer tevreden

juni 16, 2023

De hond van mijn zus had op mijn bank geplast en niet zo een klein beetje. Na de reiniging kan je zien dat de kussens goed schoon zijn gemaakt en de bank ruikt ook weer lekker. Ik ben zeer tevreden!!!

Avatar for Patricia
Patricia
Verified

Keurig

juni 15, 2023

Prima service. Goeie cleaning. Alleen bank bleef wat lang vochtig.

Denzel was super correct en snel.

Avatar for Coen V
Coen V
Verified

Blij mee

juni 15, 2023

Mijn bank is na de behandeling weer fris en schoon. Tevens nadat hij opgedroogd was behandelt met de impregneer die mij aanbevolen werd.

Avatar for Jac
Jac
Verified

Bankreiniging

juni 11, 2023

Bank zo goed als nieuw . Alle vlekken zelfs olievlekken zijn eruit . Heel goede klantenservice !

Avatar for Hannah H
Hannah H
Verified

Goed resultaat!

juni 11, 2023

Ondanks dat jullie medewerker zei dat de vlekken in de matras diep in de vezels zaten en dus na de reiniging nog zichtbaar zouden zijn, viel dat reuze mee. Het ziet er echt een stuk beter uit. En gezien het vuile water na de behandeling, mooi schoon. Goedkoper dan een nieuw matras en dus beter voor het milieu.

Avatar for Kyra
Kyra
Verified

Zeer vriendelijk

juni 10, 2023

Zeer vriendelijke behulpzaam en vakmensen die zijn geweest service open top

Avatar for Tibor
Tibor
Verified

Top!

juni 9, 2023

Matras en eetstoelen reiniging prima gegaag, ben blij met het eindresultaat.

Hele beleefde jongeman, blijf zo door gaan gozer!

Avatar for Jonathan
Jonathan
Verified

Keurig!!!

juni 9, 2023

Bankstel Super Schoon & Fris, geen hondenlucht en witte kleine haartjes meer.

Vloerkleed lekker fris.

Mats werkte keurig en tevens gezellig gezelschap

Ik zal jullie Firma zeker aanbevelen!!!

Avatar for Helen H
Helen H
Verified

Bank is weer fris!

juni 9, 2023

Medewerker Mats was een hele vriendelijke gezellige jongen! Hij heeft zijn werk ook prima gedaan! Bank je weer fris, wij hadden niet echt vlekken maar meer een muffe geur door huisdieren. Bank ruikt echt weer veel frisser!

Avatar for Nadia
Nadia
Verified

Het bankstel reinigen

juni 9, 2023

Meubelreiniging (Pim) heeft prima werk geleverd, onze bank ziet er weer keurig uit.

Afspraak maken was een fluitje van een cent. Alle afspraken zijn ook goed nagekomen. Wij zijn zeer tevreden.

Avatar for Ad
Ad
Verified

Van vuil naar fris

juni 8, 2023

Onze lichte vloerbedekking is weer schoner en frisser. En dat na ruim 20 jaar intensief gebruik. Blij mee.

Avatar for Aldi
Aldi
Verified

Uitstekend werk verricht

juni 5, 2023

Wat een verschil nadat jullie medewerker Mats het tapijt schoongemaakt heeft. Een heel beleefde medewerker die vakbekwaam het tapijt heeft stoom gereinigd.

Avatar for Robert
Robert
Verified

Reinigen bank

juni 4, 2023

Zeer tevreden met de medewerker die thuis kwam voor de bank.

Erg tevreden over het resultaat.

De bank ziet er weer als nieuw uit en ruikt lekker fris.

Avatar for Bea
Bea
Verified

Super

juni 2, 2023

Bank weer heerlijk schoon en fris

Hele aardige man

En wordt goed op de hoogte gehouden van de aankomst

Zeker aan te raden

Avatar for Hanneke
Hanneke
Verified

Schoonmaken bank

juni 1, 2023

Super tevreden de bank is schoon en ruikt heerlijk fris en een vriendelijk jongen ( mats) die bij ons was

Avatar for Wilma
Wilma
Verified

Vakkundig,

mei 31, 2023

Vakkundig , netjes, beleefd

Avatar for Mjblokdijk
Mjblokdijk
Verified

Bank/vloerkleed

mei 26, 2023

Top service goede communicatie.

Zeer vriendelijke medewerker.

Onze bank en vloerkleed waren niet vies.

Maar na 3 verbouwingen in huis wilde we vooral dat het weer fris werd.

En dat is gelukt alles weer fris en het ruikt heerlijk.

Avatar for Sylvia
Sylvia
Verified

Bank als nieuw

mei 22, 2023

Bank wordt zeer intensief gereinigd en ruikt heerlijk fris ! De bank is als nieuw . Zeer nette en vriendelijke medewerker en netjes op tijd .

Avatar for Sandra K
Sandra K
Verified

Zeer tevreden

mei 20, 2023

Zeer tevreden van het resultaat. Onze zetel had heel dringend een grondige reiniging nodig en het resultaat is veel beter dan we verwachten, dankzij een vriendelijke medewerker die grondig zijn werk deed. Wij doen zeker nog beroep op jullie diensten.

Avatar for Sandra
Sandra
Verified

Top service

mei 19, 2023

Goede klantenservice snelle service en een professioneel eindresultaat en nog eens goedkoop ook. Zeker een aanrader danzel heeft nog veel vlekken uit de zetel gekregen die mij niet gelukt zijn. echt een top bedrijf

Avatar for Peter B
Peter B
Verified

Perfect!

mei 18, 2023

Bank is weer als nieuw, nog een extra impregneer er overheen laten doen, perfect !

Communicatie ook uitstekend.

Avatar for Monique
Monique
Verified

Bank top gereinigd!

mei 18, 2023

Vandaag, op hemelvaartsdag, kwam Mats mijn bank reinigen. Gezellige vent, werkt hard en netjes en de bank is weer als nieuw! Volgende keer zeker weet Mats! Bedankt!

Avatar for Loes S
Loes S
Verified

Vakkundig en vriendelijk, helder communicatie

mei 15, 2023

prima!

Avatar for Jacqueline
Jacqueline
Verified

We leven op de bank

mei 14, 2023

Weer helemaal top! We leven echt op die bank! En het ruikt weer heerlijk!

Avatar for Martine
Martine
Verified

Geweldig

mei 13, 2023

De bank is weer als nieuw! Nog een speciale impregneer er over laten doen om vuil tegen te houden.

Communicatie was ook perfect en Denzel was uiterst vriendelijk!

Een aanrader

Avatar for Monique
Monique
Verified

ToP Service

mei 11, 2023

Echt zeer goed en professioneel. Pim kwam bij ons, vriendelijk en alles schoon en fris. Heerlijk. Reacties zo snel echt geweldig

Avatar for Christel M
Christel M
Verified

Bankstel en kleed zijn als nieuw

mei 10, 2023

Goede service, aardige medewerker, bankstel als nieuw, niet duur

Avatar for Ada
Ada
Verified

Reiniging bank en tapijt

mei 8, 2023

Heel erg blij met het resultaat!

We waren erg bang dat de vlekken die onze dochter gemaakt had niet meer uit onze relatief nieuwe bank zou gaan, maar niets bleek minder waar.

De bank ziet er weer uit als nieuw!

De medewerker was ook zeer vriendelijk.

Wij zullen vaker gebruik maken van deze service.

Avatar for Iris
Iris
Verified

Zetelreiniging

mei 6, 2023

Na onze hond wegens ziekte een ongelukje heeft gehad op onze nieuwe zetel (overgegeven en zure uitwerpselen) waren we na verschillende pogingen om zelf te reinigen ten einde raad (producten, stoomreiniging, enz..) De geur ging er maar niet uit door de ingetrokken eiwitcellen. Na een digitale afspraak te hebben gemaakt met Whatsapp is er een vakkundige reiniging uitgevoerd en moet zeggen dat het resultaat 95% beter is. De geur is er niet volledig uit maar we kunnen opnieuw in de band zitten en eerlijk is eerlijk dat was ook nooit de belofte dat alles ging weg zijn. We zijn een tevreden klant.

Avatar for Peter
Peter
Verified

Ziet er weer goed uit

mei 6, 2023

Ik kan het iedereen aanbevelen. Prima communicatie. Mijn crème kleurige 10 jaar oude bank was smoezelig en wat grauw. Ziet er weer goed uit. Kortom TOP!!!

Avatar for Marianne D
Marianne D
Verified

Top service

mei 5, 2023

Ontzettend fijne medewerker over de vloer gehad! Vloerkleed is als nieuw, alle vlekken uit de bank gekregen. Tijdsbestek was 13:00/15:00 maar dit werd 16:00.

Avatar for Leonie C
Leonie C
Verified

Bank reinigen

mei 3, 2023

Over het algemeen tevreden. Bank was, met gezin van 5, toe aan een grote reiniging. Alle vlekken zijn er uit en het rook weer fris.

Alleen jammer dat de achterkant van de bank niet meegenomen is. Onze hond loopt daar regelmatig langs. Dit is goed zichtbaar met ramen tot aan de grond. Had graag gewild dat dit ook was gedaan.

Avatar for Martine
Martine
Verified

netjes vakkundig en snel

mei 3, 2023

duidelijke communicatie. vriendelijke medewerkers en netjes werk. onze 10 jaar oude stoffen eetkamer stoelen kunnen weer een tijd mee!

Avatar for Stefan W
Stefan W
Verified

Goede service

mei 2, 2023

Echt heel tevreden bank fris en kleur weer opgehaald zeker aan te raden!

Avatar for Anja H
Anja H
Verified

Reinigen bank 26-4.

april 30, 2023

Bank weer heerlijk schoon en fris. Zeer correcte en vriendelijk communicatie.

Kan het iedereen aanraden om voor dit bedrijf te kiezen.

Avatar for Ingrid
Ingrid
Verified

Vriendelijke serviceverlening

april 28, 2023

Prijs/kwaliteit is goed. Ik had gehoopt dat het kleurverschil tussen het zit- en liggedeelte minder zou zijn, maar dit is helaas niet anders. Achterafgezien wel jammer dat het liggedeelte niet is meegenomen in de reiniging. Maar voor de rest prima service. Hij ging meteen aan de slag, en een uurtje later was hij klaar.

Avatar for Bob
Bob
Verified

Onwijs blij mee

april 26, 2023

Onwijs blij mee weer schoon en fris goede service iedereen aan te raden wij gaan hier vaker gebruik van maken en is betaalbaar

Avatar for Frank
Frank
Verified

alles netjes gedaan

april 25, 2023

netjes gewerkt en onze bank is weer als nieuw, de bank bleef wel wat langer vochtig maar we doen het volgend jaar weer

Avatar for frank D
frank D
Verified