🎉 Actie30% korting op al onze diensten!

🎉 Actie: 30% Korting deze maand

Reviews

We vragen onze klanten om ons te beoordelen nadat een van onze experts langs is geweest

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 547 reviews)
Uitstekend87%
Heel goed12%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

We vragen onze klanten om ons te beoordelen nadat een van onze experts langs is geweest

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 547 reviews)
Uitstekend87%
Heel goed12%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vriendelijk en goed

juli 11, 2023

Heel fijn hoe je via WhatsApp een afspraak kan maken. Dit is precies hoe AI goed ingezet wordt! Verder gedurende het proces en richting de afspraak goed op de hoogte gehouden en herinnerd aan de afspraak, op de dag zelf ook een goede tijdsindicatie gekregen. Medewerker Denzel was zeer vriendelijk, qua houding en gedrag krijgt hij echt een dikke 10!

Bank zelf ziet er weer goed uit, belangrijkste voor mij was dat de katten zeik (geur) weg was en dat is weg. Helaas zie ik nog wel wat ringen op de bank, daar waar de kat geplast heeft, maar het is niet hinderlijk.

Al om al, het koste wat, maar dik tevreden!

Avatar for Cris
Cris
Verified

Bank weer als nieuw!

mei 12, 2023

Werkelijk top! Onze bank had voornamelijk vetvlekken en schoenzool viezigheid. Nadat de vriendelijke medewerker Mats iets meer als een uurtje zich had uitgeleeft op de bank zag je al direct verschil. Ja het drogen duurde even maar lekker belangrijk toch? Het gaat om het resultaat! De dag erna leek het net alsof we weer een nieuwe bank in huis hadden staan. Gelijk met de spray erover heen die Mats ons adviseerde en nu genieten van weer een mooie bank.

Mocht het ooit weer nodig zijn hoop ik echt dat het weer zo gaat als deze keer. Bedankt voor de top reiniging en service. 10/10!

Avatar for Mark
Mark
Verified

Perfect!

juni 13, 2024

Betrouwbaar, vriendelijk en een perfect resultaat!!

Avatar for Suzan
Suzan

Een ideale oplossing voor meubilair waar je aan gehecht bent.

juni 7, 2024

Waarom die mooie, maar intensief gebruikte bank vervangen? Na reiniging kunnen we er weer jaren van genieten.

Avatar for Peter B
Peter B

Zo goed als nieuwe bank

juni 6, 2024

Vanmiddag Robin op bezoek gehad, superaardige gast! Heel vriendelijk, alles werd netjes uitgelegd.

Bank ziet er uit als nieuw en ruikt ook nog eens heerlijk! Kat had op de bank geplast en tot nu toe ruik ik er niks meer van…aanrader!!

Alles werd ook netjes achtergelaten.

Avatar for Angelique
Angelique

Super tevreden

juni 4, 2024

Zeer tevreden over de service. Van afspraak tot het reinigen zelf. Gaan zeker nog beroep op jullie doen.

Avatar for Cindy
Cindy

Blinkend schoon

juni 4, 2024

Blinkend schoon en goed betaalbaar

Avatar for Renee P
Renee P

zeer tevreden

juni 4, 2024

zeer tevreden, duidelijke afspraken , alles keurig op tijd .

Avatar for Ernst O
Ernst O

Bankreiniging

juni 4, 2024

Top bedrijf bank is weer als nieuw top personeel ga zo door.

Avatar for AL V
AL V

Top werk

juni 4, 2024

Weer een fijne schoonmaak gehad voor onze vloerbedekking. Met goed overleg ook de trappen meegenomen en het ziet en ruikt weer super fris en schoon!! Aanrader!! Toppers!!

Avatar for Michelle B
Michelle B

Reiniging bekleding stoel

juni 4, 2024

Prima service; de stoel is weer als nieuw.

Avatar for John
John

Super

juni 4, 2024

Makkelijk gepland en goede service geleverd

Avatar for Mark
Mark

Fijne service

mei 30, 2024

Fijne service. Vriendelijke en prettige houding. Snelle en kwalitatieve dienstverlening!

Avatar for Zehra
Zehra

Als nieuw!!

mei 30, 2024

Bank ziet er weer heerlijk fris uit!!

Zelfs de vlek waar ik mij zorgen over maakte is er helemaal uit!!

Voor herhaling vatbaar!!

Avatar for Ellen J
Ellen J

Top service

mei 30, 2024

Hele goede service. Ze zouden 10 juni komen maar omdat ik 8 juni jarig ben en toch een schone en frisse bank wil met m’n verjaardag kwamen ze eerder. De bank ziet rn ruikt zeker weer fris

Avatar for Patricia
Patricia

Goede service , maar helaas niet het gewenste resultaat voor ons

mei 30, 2024

Goede service, makkelijk en snel via de app! Netjes gebeld op de dag zelf dat hij onderweg was! Wij hebben een tweedehands bank aangeschaft waar we helaas bij thuiskomst achter kwamen dat er een vervelende (rook)lucht aan zat. De bank werd helemaal schoongemaakt en afgestoomd en rook de eerste paar dagen erg lekker! Helaas, want toen het bloemige luchtje afnam kwam toch de muffe lucht weer terug. Helaas niet wat we gehoopt hadden

Avatar for D
D

Zeer tevreden

mei 27, 2024

Snel en gemakkelijk geregeld. Tevreden met het resultaat.

Avatar for Freddy
Freddy

Bank en kleed weer als nieuw

mei 27, 2024

Denzel heeft bij ons de bank en het kleed weer fris en schoon gemaakt, zien er weer uit als nieuw. Medewerker was een nette jongen. Helemaal top. Echt een aanrader. Het inplannen en het contact was professioneel. Alles netjes geregeld.

Avatar for Sandra
Sandra

Super fris

mei 25, 2024

Van het maken van de afspraak (via whatsapp) tot aan het reiningen van de bank door een zeer vriendelijke medewerker, de hele ervaring verliep gesmeerd. Met als resultaat weer een heerlijk frisse bank. Zeker een aanrader!

Avatar for Frank D
Frank D

Super blij

mei 25, 2024

Dank jullie wel voor de goede service en de mooie afhandeling

Avatar for Rebecca T
Rebecca T

Very Efficient

mei 21, 2024

Happy with overall cleaning. Had couch and carpet cleaned. Quick also to responding and scheduling of appointments.

Avatar for Annette M
Annette M

Top !!

mei 21, 2024

De reiniging van onze bank en eetkamerstoelen was top het is super mooi schoon geworden wat kwam er een vuil af.

De man kwam optijd ging erg netjes te werk en liet ook alles weer heel netjes achter.

Zeker aan te raden.

Avatar for M V
M V

Zeer goed

mei 21, 2024

Afgelopen vrijdag kwam Robin bij ons het bankstel van onze 2de hands caravan schoonmaken en we zijn super tevreden. Alles weer schoon en het ruikt heerlijk. Een echte aanrader

Avatar for Lon R
Lon R

Super tevreden

mei 21, 2024

Afgelopen week de hoekbank laten reinigen

Spontane man

Afspraken verliepen zoals het hoort

Bank is schoon en ruik heerlijk fris

Super tevreden

Avatar for Joyce
Joyce

Nette medewerker, goed materiaal bij zich en geld waard

mei 13, 2024

Het was een zeer vriendelijke medewerker, met een uurtje was alles gedaan en goed schoon. Had het zelf niet zo schoon gekregen en kon aangeven of alles naar de wens was. Was het geld wel waard. Afspraak maken was ook goed verlopen en snel.

Avatar for Fleur
Fleur

Prettig bedrijf om mee samen te werken

mei 13, 2024

Via watss app gelijk prijsopgave. Deze prijs blijft ook. Achteraf betalen vind ik ook heel fijn. Snelle afspraak. Bank is professioneel schoongemaakt. Vlekken zijn verwijderd. Is ook geïmpregneerd maar of dit ook helpt zal in de toekomst moeten blijken. Zeer vriendelijke medewerker. Keurig op tijd.

Avatar for Tonny
Tonny

Vloerbedekking reinigen

mei 10, 2024

Super netjes gedaan.

Goed en net bedrijf

Harde werkers.

Groeten Marco

Avatar for Marco
Marco

Schoon & Fris

mei 10, 2024

Mick heeft goed werk geleverd met onze flinke hoekbank waar ook onze honden op en tegenaan liggen.

Ik ben ook goed op de hoogt gehouden tot aan het moment dat hij aan de deur stond.

Avatar for Linda
Linda

Super vriendelijk en netjes werk geleverd.

mei 9, 2024

Onze bank waar ook onze hondjes op liggen was grauw en had een nare lucht. Na de reiniging is de bank echt goed opgefrist. De stof glanst weer en ziet er als nieuw uit. Ook de geur is heerlijk!

Denzel is erg aardig en heeft netjes werk geleverd.

Avatar for Ilona
Ilona

Onze bank is weer schoon en fris

mei 8, 2024

Pim heeft onze bank weer opgefrist. Er wordt netjes gewerkt. En dat alles tegen een goede prijs.

Avatar for Diana R
Diana R

Super blij en tevreden

mei 2, 2024

Super aardige Mick heeft onze bank weer als nieuw gemaakt,heel blij met het resultaat.

Avatar for Christèl
Christèl

Top

mei 2, 2024

Bankstel en Vloerkleed weer Lekker fris

Avatar for Helen
Helen

Snel, makkelijk, goed geregeld en kundige reiniging

mei 2, 2024

Topservice van begin tot einde

Avatar for Eef
Eef

Prima service

april 29, 2024

Goede service en klantvriendelijk

Avatar for Frits G
Frits G

Bank

april 23, 2024

Erg tevreden heb een hoekbank en er zaten vlekken wat ik er zelf niet uit krijg die man die dat kwam doen werkte zorgvuldig en netjes duurt even dat het droog is maar dan ook resultaat .

Avatar for Hennie
Hennie

Professioneel en zeer deskundig!

april 23, 2024

Absoluut een aanrader!!

Avatar for Aswin
Aswin

Aanrader

april 23, 2024

Uitstekende service en zeer goede communicatie. Twee stoffen banken met uitstekend eindresultaat laten reinigen. Zorgvuldige en aardige medewerker. Ik kan dit bedrijf met gerust hart aanbevelen!

Avatar for R G
R G

Super

april 22, 2024

Superschoon geworden.

Goede service.

Vriendelijk in omgang!

Zeker een aanrader!!!

Avatar for Koosje
Koosje

Super!

april 22, 2024

Hele makkelijke communicatie via whatsapp. Top service. Vriendelijke man en uitermate goed gereinigd.

Avatar for Adinda
Adinda

Zetel reinigen

april 22, 2024

Super vriendelijk en zeer goed resultaat

Avatar for Niels M
Niels M

GE- WEL- DIG

april 21, 2024

Huidig was ik in Istanboel voor persoonlijke doeleinden en kon prima via een betalingslink betalen! ik kwam thuis in een heerlijk ruikend huis! en volgens mijn vriendin die thuis was tijdens de services was de meneer onwijs lief en professioneel! ik boek aankomende maand weer!

Avatar for Tamara
Tamara

Bank gereinigd

april 21, 2024

Snel geregeld, makkelijk geboekt en heerlijk schone bank en kleed!

Avatar for C H
C H

Kleed schoon gemaakt

april 10, 2024

Mijn kleed is schoongemaakt door Pim ben er heel blij mee keurig schoon nu hoorde ik van iemand dat er deze week geen voor rij kosten word berekend maar die heb ik wel betaald.

Groetjes Leny Gebuis

Avatar for LENY G
LENY G

Professioneel

april 6, 2024

Duidelijk communicatie, professioneel aanpak en goed schoon. We zijn zeer tevreden

Avatar for Laura
Laura

Meubel- en vloerkleed reiniging

april 4, 2024

Netjes geholpen door Tan. Bank en vloerkleed zijn fris gereinigd en geïmpregneerd. Ik ben tevreden en raad meubel reinigen Nederland aan.

Avatar for Suzanne
Suzanne

Super vriendelijke jongen die keurig zijn werk heeft gedaan

april 4, 2024

Onze bank, stoelen en kleed zijn weer als nieuw!

Prima prijs, voor super resultaat

Vriendelijk personeel

Avatar for Kim
Kim

verwachting volledig waargemaakt

april 4, 2024

De professionaliteit bleek al met het afspreken van de datum. Je werd herinnerd aan de afspraak en op de hoogte gehouden van het tijdstip aankomst van de persoon.

Avatar for Leever
Leever

Super!

april 4, 2024

Snelle service en zeer vriendelijk, echt een aanrader!

Avatar for Joy
Joy

Reinigen bank

maart 30, 2024

Super gedaan

Mooi op tijd netjes alles achtergelaten

Bank mooi schoon en ruikt weer lekker

Avatar for Sjaak E
Sjaak E

Top bedrijf

maart 26, 2024

Goede communicatie van te voren. Blijft op de hoogte via mail en app echt top!

Medewerker was vriendelijk en werkte netjes.

Bank ziet er weer als nieuw uit! Super bedankt voor de goede service.

Avatar for Vera
Vera

Heel blij mee

maart 22, 2024

Heel fijne communicatie en Pim was precies op tijd en heeft heel nauwkeurig alle banken schoongemaakt. Super blij mee

Avatar for Karen
Karen

Top zaak

maart 22, 2024

Snel en makkelijk geregeld .

Aardige man top

Avatar for John S
John S

Top service

maart 22, 2024

Super tevreden. Aardige beleefde jongen bij ons over de vloer en liet ons achter met een schone bank!

Avatar for Marit
Marit

Perfect!

maart 22, 2024

Afspraak maken via Whatsapp ging gesmeerd, ook in het weekend. Maandag in de ochtend stond Denzel al voor de deur en binnen een uur was alles gedaan. Heel blij met dit bedrijf. Aanrader. 10/10

Avatar for Berend D
Berend D

Top gedaan

maart 20, 2024

Ik ben reuze tevreden hoe Denzel me bank en bed gereinigd heeft super gedaan me bank is weer als nieuw

Avatar for Carla S
Carla S

Zeer tevreden klant

maart 20, 2024

Werd steeds zeer goed op de hoogte gehouden van wanneer en hoe laat er iemand kwam om tapijt te reigingen. Degene die bij mij kleed en bankje reinigde was uitermate behulpzaam, dienstbaar en prettig, opgewekt van aard.

Avatar for Eveline
Eveline

Super tevreden

maart 14, 2024

Super tevreden van het resultaat.

Op afgesproken uur was Tan hier.

Alles heel goed uitgelegd zowel via Whatsapp als bij mij thuis.

Ik doe vanaf nu jaarlijks beroep op jullie.

Top en correct!!!!!

Avatar for Natascha A
Natascha A

Zeer mooi en correct werk

maart 14, 2024

Zeer mooi werk

Zeer beleefde werknemer

Correct op tijd

Avatar for Wim T
Wim T

Super goed

maart 11, 2024

Onze bank is super goed gereinigd en ziet er weer als nieuw uit. Ook ruikt deze weer heerlijk. De medewerker ging heel vakkundig te werk en was heel erg vriendelijk. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer de medewerker onderweg is en is verdere communicatie ook super duidelijk. Echt een aanrader!

Avatar for Angelique V
Angelique V

Kwaliteit, helemaal schoon en vriendelijk!

maart 10, 2024

De bank is weer helemaal mooi schoon; ongelofelijk wat prachtig! De medewerker die kwam was zeer vriendelijk, ging ook super leuk met de kinderen om.

Avatar for Suzette
Suzette

Super

maart 10, 2024

Bank ziet er weer uit als nieuw! Geven eerlijk aan wat wel of niet mogelijk is! Een aanrader!

Avatar for Arie
Arie

Super bedrijf

maart 10, 2024

Bank ziet er weer keurig uit. Wij hadden last van een nare geur van ongedierte. Je ruikt nu alleen de geur van het reinigingsmiddel waarschijnlijk . Dat moet even slijten. We zijn zeer tevreden met Bee Jay zijn werk.

Avatar for Irma C
Irma C

Blij!!!

maart 8, 2024

2 honden en 2 katten…. Onze bank en fauteuil hebben het zwaar te verduren.

De meubels daarom laten reinigen en het resultaat is verbluffend! Ik heb weer een nieuwe bank, zonder vlekken of vieze geuren!

En de service is goed, aardige jongeman en perfect werk geleverd

Avatar for Kim
Kim

Super !

maart 7, 2024

Zeer snelle afspraak en fijne jongen die vakkundig te werk ging.Alles is weer spik en span!

Volgend jaar weer welkom!

Avatar for Karen V
Karen V

Als men ons vraagt naar tapijtreinigen bevelen we jullie zeer zeker aan

maart 7, 2024

Tevoren nog een mailtje hoe laat hij zou komen en was er ook ! Mee geholpen met meubels versjouwen en daarna het tapijt grondig gereinigd. Het ziet er weer fantastisch uit. Zouden we vaker moeten doen !!. Als men ons vraagt naar tapijtreinigen bevelen we jullie zeer zeker aan.

Avatar for Venema
Venema

Snel en goed resultaat

maart 5, 2024

Afspraak simpel en snel gemaakt, en ook makkelijk aan te passen. het resultaat was naar alle tevredenheid.

Avatar for Jan
Jan

Snelle service

maart 2, 2024

Ik appte en had een afspraak voor 2 dagen later staan, heel fijn! Je wordt goed op de hoogte gehouden over je afspraak en wanneer ze er zijn. Onze bank is weer fris en de vlekken zijn eruit.

Avatar for Aniek
Aniek

Toch goed opgelosr

februari 27, 2024

Eerst was er wat problemen met de afspraak! Na dit verteld te hebben aan het bedrijf maakte zij een nieuwe afspraak (kosteloos) bee jay is toen geweest en die heeft het top gedaan. Ik ben erg dankbaar . Goed bedrijf en keurig opgelost. Dank hiervoor gr cor

Avatar for Cor
Cor

100% zijn geld waard!!

februari 26, 2024

Zeer vriendelijke en vlotte communicatie. Onze sofa is terug nieuw! Wij zijn enorm tevreden van het resultaat .

Avatar for Fien
Fien

Als nieuw!

februari 23, 2024

De afspraak via WhatsApp verliep soepel. Medewerker Pim was keurig optijd en heeft prima werk geleverd. De bank is weer als nieuw

Avatar for H G
H G

Top

februari 23, 2024

Zo blij

Top geregeld, goede communicatie

goed werk geleverd door pim

In 1 woord geweldig

Avatar for Corina
Corina

Prima

februari 23, 2024

Ging fantastisch

Avatar for Dirk H
Dirk H

goed

februari 19, 2024

Goed en vriendelijk.

Je krijgt waard voor je geld

Avatar for Aartie
Aartie

Super tevreden

februari 15, 2024

Met een hond, kat en 3 kinderen gebeurd er een heleboel op je bank. Onze bank was nog maar 2 jaar oud maar toch was het hard nodig om het te laten reinigen. De bank is weer volledig als nieuw, met een heerlijke geur! En helemaal m’n complimenten naar de persoon die het gedaan heeft. Een ontzettend vriendelijke en goed gemanierde jongen!

Mocht er ooit nog eens iets nodig zijn voor een reiniging, schakel ik jullie zeker nogmaals in!

Avatar for Kim
Kim

weer een frisse bank!

februari 13, 2024

We hebben een 16 jaar oude bank die we wel regelmatig stofzuigen, en zo nu en dan eens met de hand gereinigd hebben, maar nooit echt volledig en professioneel onder handen hebben genomen. In het kader: nu je er toch bent, heb ik direct ook gevraagd om voor 30,- extra de matrastopper te reinigen.

De communicatie via de chatbot is prima, en zodra het niet volstaat word je snel ‘te woord’ gestaan via de chat door een mens.

De eerste datum dat ze zouden komen ging helaas niet door doordat de medewerker die zou komen reinigenzich die dag ziekgemeld had ziek. Hoewel dit onwijs jammer was (want alles voorbereid op hun komst) is dit overmacht en bovendien er is netjes over gecommuniceerd via de app. Gelukkig kon ik direct voor de week er op al een nieuwe afspraak plannen. De medewerker vroeg de avond er voor per sms of het mogelijk was om eerder te komen door een uitvaller, dit was mogelijk. Dus ook hier waardeer ik de communicatie.

Pim, een beleefde jongeman, stond ruim op tijd op de stoep en ging voortvarend aan de slag. Aan het eind mocht ik het vieze water zien…. omg…. zo vies!! Al het vuil van 16 jaar intensief gebruik (we hebben 3 katten en sinds anderhalf jaar ook een hond, die laatste mag niet op de bank, maar doet dat stiekem wel eens!). En een oude vlek waarvan ik dacht dat het niet opgelost kon worden is zelfs verdwenen.

De instructies mbt de impregneerspray zijn simpel en eenvoudig. Helaas gingen wat menstruatie- en transpiratievlekken niet uit het matras, maar daar was Pim van te voren ook duidelijk in, dus ook hier is het verwachtingsmanagement top in orde!

Avatar for Lonneke
Lonneke

Top service

februari 13, 2024

Super in communicatie, snel geregeld en mooi resultaat.

Avatar for Annette
Annette

Reiniging

februari 10, 2024

Heb mijn bank en trap laten reinigen, medewerker Pim was mooi op tijd en heeft mijn bank en trap weer als nieuw gemaakt. Ben zeer tevreden over het verrichte werk en de communicatie.

Avatar for Kees M
Kees M

Top

februari 9, 2024

Duidelijke informatie/antwoorden op al mijn vragen.

Snel afspraak kunnen inplannen.

Vrolijke kundige jongeman die t top heeft gereinigd.

Dikke prima.

Avatar for Heidi
Heidi

Super

februari 8, 2024

Heel erg tevreden vriendelijk personeel en heel blij met het eindresultaat zou het iedereen aanraden

Avatar for Marion
Marion

Bank weer als nieuw

februari 6, 2024

Mijn bankstel is weer als nieuw en glimt ook weer als vanouds. Mijn matras is ook super gereinigd maar ook mijn eetkamerstoelen zien er weer als nieuw uit. Ik ben super blij en ik had dit veel eerder moeten doen!! Echte aanrader. Super vriendelijk personeel.

Avatar for Natalie V
Natalie V

Super service, aanbevelen!

februari 6, 2024

Snelle afspraak, goed nagekomen, netjes op tijd, was geen gemakkelijke klus maar bank is als nieuw. Impregneren konden we zelf doen als het meet droog was, ook goed te doen. Echt aanbevolen!!

Avatar for Esther
Esther

Heel goed werk en zeer vriendelijk

februari 5, 2024

Onze zetel is weer zoals nieuw. Er was een hele correcte communicatie, uitstekend werk geleverd. Een halfuur voordat we hen mochten verwachten kregen we een bericht. Heel vriendelijke medewerker en uitstekende service. Ook prijs kwaliteit perfect.

Avatar for Wendy
Wendy

Super!!

februari 4, 2024

Bank was echt vuil, honden en kinderen, op 2 vlekjes na ziet de bank er na 6 jaar weer uit als nieuw!! Top service en alles netjes geregeld

Avatar for Ilona
Ilona

TOP!! Bank is zeer goed gereinigd.

februari 3, 2024

Keurig via sms op hoogte gehouden hoe laat de meneer zou komen. Bank is zeer goed gereinigd en meneer was vriendelijk.en beleefd. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen, echt TOP geregeld van begin tot eind.

Avatar for Helder
Helder

Mooi schoon

februari 3, 2024

De bank is weer heerlijk schoon en de kattenpies lucht is er uit super fijn! Erg vriendelijk medewerker.

Avatar for Kim
Kim

3 persoons bankstelsel reinigen

februari 3, 2024

Hallo,

Afspraak maken ging erg vlot en de medewerker was super op tijd en erg vriendelijk. De bank ziet er een stuk beter uit, maar jammer dat er toch nog een paar vlekken op zitten die blijkbaar over het hoofd gezien zijn.

Avatar for Jacques
Jacques

Super!

februari 2, 2024

Kwam op de afgesproken tijd. Alle info zeer duidelijk. Vriendelijke meneer die alles heerlijk schoon en fris geurend heeft achtergelaten.

Avatar for Klazien
Klazien

Super echt een aanrader

januari 31, 2024

Ik kwam op de website terecht via me zoektocht bij Google. Was super fijn dat ik via WhatsApp een afspraak kon maken. Geen gedoe om te bellen ofzo. Medewerker Bee-Jay heeft echt super z’n best gedaan me bank ziet er weer top uit. Echt voor herhaling vatbaar in de toekomst. Wil je een nieuwe bank niet nodig, meubel reinigen.com maak je oude bank weer de nieuwe.

Avatar for Matilda
Matilda

Geweldige service

januari 28, 2024

We vonden het een beetje spannend om alles via de app en uiteindelijk ook mail te regeln, maar alles was echt keurig netjes.

Afspraken goed nagekomen, vriendelijk en ook de opdracht netjes uitgevoerd!

Wij zijn tevreden

Avatar for Annemarie
Annemarie

Tot in de perfectie de banken laten reinigen

januari 28, 2024

Vriendelijk, loyale en betrouwbare arbeider! Zijn er nog maar weinig van! Topper top

Avatar for Stephan
Stephan

Fijne service

januari 26, 2024

Gemakkelijk een afspraak te maken, snelle service, en onze bank is weer als nieuw! Onze kat had op de bank geplast maar daar is niets meer van te merken, heel fijn!

Avatar for Karlijn
Karlijn

Gewoon goed, hadden we eerder moeten doen!

januari 26, 2024

Resultaat fantastisch, stoffen bank als nieuw

Professioneel en vriendelijk geholpen

Goede service en communicatie

Super easy proces

Avatar for M H
M H

Makkelijk een afspraak maken

januari 24, 2024

Super snelle service. Makkelijk een afspraak maken, binnen een paar dagen al geholpen en fantastisch resultaat.

Dank

Avatar for Cathelijne
Cathelijne

Snelle service

januari 22, 2024

Alles is correct verlopen zoals op de website beschreven wordt. Contact verliep kort en krachtig en afspraak was snel ingepland. Herinnering en bericht van aankomsttijd goed ontvangen.

Jaimy inspecteerde mijn bank en omgeving en ging slagvaardig van start. Hij werkte correct en hard door en de klus goed geklaard. Mijn bank is duidelijk opgefrist echter de droogtijd duurde langer dan aangegeven maar gezien het eindresultaat geen enkel probleem.

Avatar for Monique
Monique

Top service

januari 17, 2024

Zowel vooraf als op de dag zelf fijne ervaring. Alles top geregeld van a tot z.

Eerlijke feedback over dat niet alle vlekken eruit gaan en wat te doen na de behandeling. Super

Avatar for Pien
Pien

Bank reinigen

januari 17, 2024

Werd contact met ons opgenomen of 1 dag eerder uitkwam.

Keurig bericht van verwachte aankomsttijd.

Bank ziet er weer netjes uit alles werd uitgelegd. Resultaat weer een bank zonder vlekken

Avatar for Nicole
Nicole

Uitstekend

januari 17, 2024

Van begin tot eind goede service. De aanvraag via Whatsapp verliep vlekkeloos, de reinigingsmeneer volgde op tijd en de werkzaamheden zijn geheel volgens afspraak verlopen. Helemaal niets op aan te merken dus.

Avatar for Kok
Kok

Goede snelle service

januari 14, 2024

Prima reiniging van onze gloednieuwe bank, de kat had er op geplast. Hij is weer helemaal fris en schoon! Pim heeft hem goed schoongemaakt.

Avatar for Letty K
Letty K

Goed en bekwaam

januari 12, 2024

De behandelaar nam de tijd voor vragen en advies. Goed gewerkt, prijs zeker waard! Contact voor afspraak ging er soepel en makkelijk!

Avatar for Vincent
Vincent

Goede reiniging van onze bank

januari 12, 2024

Na een afzegging wegens ziekte is er toch iemand gekomen.

Vriendelijke jongeman die goed en efficiënt onze bank heeft gereinigd.

Heb 1 minpuntje en dat is dat ze niet telefonisch bereikbaar waren toen ik ze belde.

Avatar for Ingrid
Ingrid